Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Aralık 2016 - 21:38 Yorum: 0

Kuşadası Ticaret Odası üyelerine nefes kredisi

İçinde bulunulan ekonomik süreçte, KOBİ'lere nefes aldırmak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Ziraat Bankası ve Denizbank arasında...

Kuşadası Ticaret Odası üyelerine nefes kredisi

İçinde bulunulan ekonomik süreçte, KOBİ'lere nefes aldırmak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Ziraat Bankası ve Denizbank arasında imzalanan protokole, Kuşadası Ticaret Odası'da üyelerinin yararlanmasına yönelik katkı sağladı.

Konuyla ilgili bilgi veren Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; Üyelerimizin içinde bulunduğu finansman sorunlarının giderilmesine kakı sağlamak amacıyla Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB)'nin T.C. Ziraat Bankası ve Denizbank ile imzaladığı düşük faizli kredi kullandırmaya yönelik protokole Oda olarak biz de katkı sağladık. Oda üyelerimiz üst limit 50 bin TL olmak üzere, 12 ay vadeli, yıllık yüzde 9,90 faiz oranlı kredi kullanabilecekler. Üyelerimizin Ziraat Bankası ve Denizbank'tan kullanabilecekleri Nefes Kredisine başvurabilmek için Odamızdan "TOBB Nefes Kredisi Başvurusu İçindir" ibareli faaliyet belgesi almaları gerekmektedir. Ülkemizin içinde bulunduğu süreçte, turizm sezonunu kötü geçiren üyelerimize düşük faizli kredinin nefes aldırmasını diliyoruz. Dedi.

Kuşadası Ticaret Odası üyeleri düşük faizli Nefes Kredisinden yararlanmak için 12 Aralık 2016 Pazartesi gününden itibaren Ziraat Bankası ve Denizbank Kuşadası şubelerine başvurabilirler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber