Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Ağustos 2016 - 14:45 Yorum: 0

Kuşadası Ticaret Odası’nın tanıtım çalışmalarına uluslararası destek

Kuşadası Ticaret Odası tarafından, 2016 yılının başından itibaren, ekonomisi turizme dayalı Kuşadası'nı tanıtmak amacıyla yapılan çalışmalara,...

Kuşadası Ticaret Odası’nın tanıtım çalışmalarına uluslararası destek

Kuşadası Ticaret Odası tarafından, 2016 yılının başından itibaren, ekonomisi turizme dayalı Kuşadası'nı tanıtmak amacıyla yapılan çalışmalara, uluslararası destek geliyor.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı, dünyadaki tüm Kültür ve Tanıtma Müşavirliklerine, Kuşadası Ticaret Odası tarafından Kuşadası'nın tanıtımı amacıyla oluşturulan "Kuşadası Güvercin" isimli sosyal medya hesaplarını desteklemeleri ve duyurmaları amacıyla İngilizce ve Türkçe olarak hazırlanan "Kuşadası Güvercin" tanıtım afişleri gönderildi.

Kuşadası Ticaret Odası tarafından "Kuşadası Güvercin" tanıtım afişi gönderilen Kültür ve Tanıtma Müşavirlikleri şöyle: Astana (Kazakistan) , Aşkabat (Türkmenistan) , Atina (Yunanistan) , Bakü (Azerbaycan) , Belgrad (Sırbistan) , Berlin (Almanya), Brüksel (Belçika) , Dubai (Bae) , Frankfurt (Almanya), Helsinki (Finlandiya) , Kahire (Mısır) , Kiev (Ukrayna) , Kopenhag (Danimarka) , Kuala Lumpur (Malezya) , Lahey (Hollanda) , Londra (İngiltere) , Los Angeles (ABD), Madrid (İspanya) , Moskova (Rusya) , New York (ABD), Paris (Fransa) , Pekin (Çin) , Riyad (Suudi Arabistan) , Roma (İtalya) , Saraybosna (Bosna Hersek) , Sidney (Avustralya), Sofya (Bulgaristan) , Stockholm (İsveç) , Tahran (İran) , Taşkent (Özbekistan) , Tokyo (Japonya) , Toronto (Kanada), Tunus (Tunus) , Üsküp (Makedonya) , Tel-Aviv (İsrail) , Varşova (Polonya) , Viyana (Avusturya) , Washington (ABD) , Yeni Delhi (Hindistan) ve Zürih (İsviçre) Kültür Ve Tanıtma Ataşeliği.

Yapılan yazışmalar sonucunda tüm dünyadaki Kültür ve Tanıtma Müşavirliklerinden ilgi ve destek gören, Kuşadası'nı sosyal medyada takip etmeye davet eden afişler, müşavirlik ve ataşelikler tarafından asılmaya, sosyal medya hesaplarında paylaşılmaya ve ses getirmeye başladı. Müşavirlik ve ataşelikler, Kuşadası Ticaret Odası'nın başlattığı ve kendilerini de davet ettiği bu tanıtımlardan mutluluk duyduklarını, daha fazla çalışma azmi aldıklarını ve işbirliği yapmak isteklerini belirttiler.

Kuşadası Ticaret Odası tarafından, Kuşadası'nın tanıtımına yönelik hazırlatılan kısa videoların paylaşıldığı Kuşadası Güvercin isimli facebook ve instagram hesaplarında takipçi sayısı çeyrek milyona yaklaşırken, tüm dünyadaki müşavirlik ve ataşeliklerin de desteği ile Kuşadası ismi milyonlara ulaşıyor.

Kuşadası Ticaret Odası’nın tanıtım çalışmalarına uluslararası destek

Kuşadası Ticaret Odası’nın tanıtım çalışmalarına uluslararası destek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber