Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Aralık 2016 - 00:43 Yorum: 0

Kuşadası Travel Turkey’e katılıyor

Kuşadası, Türkiye'nin en önemli turizm buluşmalarından birisi olan 10. Turizm Fuar ve Kongresi Travel Turkey'e katılıyor.

Kuşadası Travel Turkey’e katılıyor

Kuşadası, Türkiye'nin en önemli turizm buluşmalarından birisi olan 10. Turizm Fuar ve Kongresi Travel Turkey'e katılıyor. Kuşadası Belediyesi'nin öncülüğünde, KODER ve TÜRSAB'ın desteğiyle, Travel Turkey'de açılacak olan 265 metrekarelik stantta Kuşadası'nın doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtımı yapılacak.

Bu yıl 10'uncusu düzenlenecek olan Turizm Fuar ve Kongresi Travel Turkey, yarın (8 Aralık) Gaziemir'de yer alan Fuar İzmir'de başlıyor. 11 Aralık tarihine kadar sürecek olan fuara 32 ülke katılacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da "B2B Hosted Buyer Programı" kapsamında katılımcı firmalarla işbirliği yapmak için dünyanın önemli tur operatörleri ve seyahat acentelerinden satın almacılar fuarda ağırlanacak. Öte yandan iç turizmin geliştirilmesi amacıyla her yıl uygulanan "Erken Rezervasyon Kampanyası"nın 2017 yılı lansmanı da yapılacak.

Kuşadası, 10. Turizm Fuar ve Kongresi Travel Turkey'e bu yıl B Holünde yer alan A312 No'lu 265 metrekarelik stantla katılıyor. Kuşadası Belediyesi'nin öncülüğünde, KODER ve TÜRSAB'ın desteğiyle katılım sağlanacak olan Travel Turkey'de, Kuşadası'nın turizm alanında sahip olduğu zenginliklerin etkin bir biçimde tanıtımı hedefleniyor. Travel Turkey'de, bir yandan Kuşadası Belediyesi tarafından hazırlanan görsel ve bilgilendirici materyaller aracılığıyla yurtiçinde ve yurtdışında Kuşadası'nın tanıtımı yapılırken bir yandan da turizm alanında yeni işbirliklerinin sağlanması ve var olan ilişkilerin geliştirilmesi amaçlanıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber