Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 10 Şubat 2019 - 14:18 Yorum: 0

Kuşadası’nda 4 adet tablet çalan 2 şüpheli tutuklandı

AYDIN (İHA) – Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, bir iş yerinden 4 adet tablet bilgisayar çaldıkları iddiasıyla aranan ve polisin operasyonuyla yakalanan...

Kuşadası’nda 4 adet tablet çalan 2 şüpheli tutuklandı

AYDIN (İHA) – Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, bir iş yerinden 4 adet tablet bilgisayar çaldıkları iddiasıyla aranan ve polisin operasyonuyla yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre; Kuşadası Camikebir Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir iş yerinden 4 adet tablet bilgisayarların çalınması olayıyla ilgili olarak Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından hem olay yerinde hem de çevrede bulunan tüm kameralar incelendi. Yapılan teknik incelemelerin sonucunda hırsızlık olayını A.G. (20) isimli şahsın gerçekleştirdiği, A. G.(22) isimli şahsın ise iş yerinin önünde gözcülük yaptığı tespit edildi.

Faillerin yakalanması için başlatılan çalışmalar sonucunda hırsızlık şüphelilerinin evleri tespit edilmesi üzerine yapılan operasyon sonucu iki şüpheli gözaltına alındı. Evde yapılan aramada, söz konusu iş yerinden çaldıkları malzemeler ele geçirildi. Hakkında gerekli işlemlerin yapılmasının ardından çıkarıldıkları adlı makamlarca tutuklanan iki şüpheli cezaevine gönderildi.

Kuşadası’nda 4 adet tablet çalan 2 şüpheli tutuklandı

Kuşadası’nda 4 adet tablet çalan 2 şüpheli tutuklandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber