Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 25 Ekim 2014 - 10:03 Yorum: 0

Kuşadası'nda bitmeyen çevre yolu sıkıntı yaratıyor

Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Akdoğan: "İnsanların hayatını kolaylaştırması amacıyla yapılması gereken bu yol hiçbir öngörü, hesap, kitap yapılmadan başlandığı için hayatımızı cehenneme çevirdi"

Kuşadası'nda bitmeyen çevre yolu sıkıntı yaratıyor

AYDIN (AA) - Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, inşaatı devam eden çevre yolunun bitmemesinin, ilçede sıkıntı yarattığını söyledi. 

Akdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önemli turizm merkezlerinden Kuşadası’nda  2013 Kasım ayı başında yapımına başlanan ve 2014 Nisan ayında tamamlanması planlanan çevre yolunun henüz tamamlanmasının Kuşadası turizmine büyük darbe vurduğunu öne sürdü. 

Esnafın, turizmcilerin Kuşadası'nın adeta merkezinde yer alan Davutlar Kavşağı'ndan itibaren devam eden yol çalışmasından mağdur olduklarını savunan Akdoğan, şunları kaydetti: 

"İnsanların hayatını kolaylaştırması amacıyla yapılması gereken bu yol hiçbir öngörü, hesap, kitap yapılmadan başlandığı için hayatımızı cehenneme çevirdi. İşin kötüsü bittikten sonra da değişen herhangi bir şey olmayacak. Biz bu yolun belediyeye devri, anayol olması ve şehrin ihtiyaçlarına göre yeniden yapılandırılması ile 100 binlik planda gösterilen, gerçekten şehrin çevresinden geçen yeni çevre yolunun yapılmasını talep ettik."

Akdoğan, hızla büyüyen ve yazın Aydın merkezin 4 katı büyüklüğüne ulaşan Kuşadası'nın, sadece Aydın'ın değil Türkiye'nin dünyada da en çok tanınan markası olduğuna işaret ederek,  "Bu markaya sahip çıkmak,  Aydın'da bulunan tüm kurumların görevidir" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber