Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ekim 2016 - 15:03 Yorum: 0

Kuşadası’nda cinayet

Kuşadası'nda bir kişi, ayrılıp daha sonra yeniden bir araya geldiği eşinin peşini bırakmadığını ileri sürdüğü bir kişiyi bıçaklayarak öldürdü.

Kuşadası’nda cinayet

Kuşadası'nda bir kişi, ayrılıp daha sonra yeniden bir araya geldiği eşinin peşini bırakmadığını ileri sürdüğü bir kişiyi bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Camikebir Mahallesi'nde meydana gelen olayda bir süre önce ayrılıp, sonra tekrar bir araya geldiği eşinin eski sevgilisi 43 yaşındaki Çetin Fırat ile tartışan Güney A., ardından bu kişiyle Kahramanlar Caddesi'nde buluştu. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Güney A., Çetin Fıratı bıçaklamaya başladı. Ağır yaralanan ve ambülansla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çetin Fırat yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından kaçan Güney A. ise bir müddet sonra 155 polis imdat telefonun arayarak, cinayet işlediğini ve teslim olmak olacağını söyledi. Polise teslim olup, cinayeti itiraf eden Güney A., " Eşim ile bir süre önce ayrılmıştık. Eşim benden ayrıldıktan sonra Çetin Fırat ile yaşamaya başlamış. Ancak, kendisi bana gelerek, Çetin Fırat'tan şiddet gördüğünü ve yeniden birleşmek istediğini söyledi, bende kabul ettim. Fakat Çetin Fırat buna rağmen eşimin peşini bırakmadı. Olay gecesi telefonda kendisiyle tartıştık. Bana, eşime ve çocuklarıma küfür etmeye başladı ve beni ölümle tehdit etti. Bunun üzerine olay yerinde buluştuk. Bana hala küfür edip, dövmeye kalktı. Tartışmanın ardından da bende bıçakladım " dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber