Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Ekim 2016 - 13:03 Yorum: 0

Kuşadası’nda çocukların belge heyecanı

Çocukların kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve öğrenme sürecini eğlenceli hale getirmek amacıyla Kuşadası Belediyesi tarafından Kuşadası merkez,...

Kuşadası’nda çocukların belge heyecanı

Çocukların kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve öğrenme sürecini eğlenceli hale getirmek amacıyla Kuşadası Belediyesi tarafından Kuşadası merkez, Güzelçamlı ve Davutlar Mahallelerinde üç dönem boyunca toplam 720 çocuğa verilen drama eğitiminin yaz dönemi kurslarının sonunda öğrenciler belgelerine kavuştu.

Kuşadası Belediyesi Yenilikçi Drama Kursları kapsamında yaz sezonunda iki ay boyunca eğitim gören 150 öğrenci, Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi'nde düzenlenen bir kokteylle belgelerine kavuştu. Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Drama Eğitmeni Mehmet Turan ve öğrenciler ile velilerin katıldığı törende, öğrencilerin drama eğitimlerini kapsayan fotoğraflardan oluşan sinevizyon gösterimi yapıldı. Sinevizyon gösteriminin ardından Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı tarafından öğrencilere Katılım Belgesi verildi.

Törende konuşan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, "Drama, yenilikçilik ve farkındalık açısından çok büyük faydalarını göreceğiniz bir kişisel gelişim eğitimidir. Çocukların ifade ve anlatım becerilerini geliştirmek, içe kapanıklığı yenmek, özgüveni pekiştirmek ve kişisel gelişimleri için drama eğitimlerinin önemli bir yerde olduğunu unutmamamız gerekiyor. Teknolojinin hayatımıza girmesi ile birlikte çocuklarda büyük bir sanal bağımlılık oluşurken ileriki yaşamlarında sosyalleşmeleri konusunda büyük engeller teşkil etmektedir. Drama eğitimleri ile çocuklar hem yeni arkadaşlıklar edinerek sosyalleşiyor hem de hayal dünyaları zenginleşiyor. Burada bulunan bütün çocuklarımızı tebrik ediyor, gelecek yaşamlarında başarılı olmalarını diliyorum" dedi.

Drama Eğitmeni Mehmet Turan " Yaz dönemi drama eğitimleri süresince çocuklarımıza göstermiş oldukları azimden dolayı çok teşekkür ediyorum ve başlayacak olan yeni dönem Drama Eğitimlerine 6-15 yaş arası çocuklarımızı bekliyoruz dedi. Kuşadası Belediyesi, dördüncü dönem eğitimlerine kayıtların tamamlanması ile birlikte 22 Ekim tarihinde başlayacak.

Kuşadası’nda çocukların belge heyecanı

Kuşadası’nda çocukların belge heyecanı

Kuşadası’nda çocukların belge heyecanı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber