Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 04 Mart 2015 - 16:13 Yorum: 0

Kuşadası'nda hanutçulukla mücadele

Kaymakam Aksoy: "Geçen yıl aralarında 4 yıldızlı otelin de bulunduğu 25 işletmeye, hanutçuluk nedeniyle kapatma cezası verildi"

Kuşadası'nda hanutçulukla mücadele

AYDIN (AA) - Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, geçen yıl aralarında 4 yıldızlı  otelin de bulunduğu 25 işletmeye, hanutçuluk nedeniyle kapatma cezası verildiğini bildirdi.

Muammer Aksoy, düzenlediği basın toplantısında, yerli ve yabancı çok sayıda turistin akın ettiği ilçede asayişe büyük önem verdiklerini söyledi.

Her 2 kilometrede bir ekip ve araçla olaya anında müdahaleyle alan hakimiyeti kurduklarını belirten Aksoy, 2014 yılında, önceki yıla göre mala karşı işlenen suçlarda yüzde 21 azalma meydana geldiğini, faili meçhul hiçbir olayın kalmadığını kaydetti.

Aksoy, turizm merkezleri için büyük risk taşıyan hanutçulukla mücadelede de önemli mesafeler katettiklerini dile getirerek, "Geçen yıl aralarında 4 yıldızlı otelin de bulunduğu 25 işletmeye, hanutçuluk nedeniyle kapatma cezası verildi. Kuşadası'nda hanutçuluğa asla müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu. 

İlçedeki yatırımlara da değinen Aksoy, çevre yolu köprülü kavşak projesinin tamamlanarak trafiğe açıldığını, yeni spor salonu inşaatına başlandığını, yeni emniyet müdürlüğü binası ihalesinin yapıldığını, 50 yıllık kullanma suyunu karşılayacak baraj inşaatının devam ettiğini, plajların halka devredilmesi için çalıştıklarını anlattı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber