Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Haziran 2016 - 09:48 Yorum: 0

Kuşadası’nda Ramazan Etkinlikleri Davutlar’da Sürüyor

Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri, Davutlar Mahallesi'nde sürüyor.

Kuşadası’nda Ramazan Etkinlikleri Davutlar’da Sürüyor

Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri, Davutlar Mahallesi'nde sürüyor. Kazım Dirik İlkokulu Bahçesi'nde devam eden etkinlikler kapsamında dün gece ney dinletisi ve sema ayini düzenlendi.

Kuşadası Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında her akşam saat 22.00'da ilçenin farklı noktalarında kurulan sahne kuruluyor ve kanto, meddah gösterisi, kukla tiyatrosu, robot şov, orta oyunu gibi geleneksel ve eğlenceli etkinlikler düzenleniyor. Başta çocuklar olmak üzere Kuşadalılar'ın yoğun ilgi gösterdiği Ramazan etkinlikleri kapsamında son olarak Davutlar Mahallesi Kazım Dirik İlkokulu Bahçesi'nde Ada Neyzenleri tarafından muhteşem bir ney dinletisi ve sema gösterisi gerçekleştirildi. Sanat yönetmenliğini, Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Temel Bilimler Bölümü Öğretim Üyesi Neyzen Kaşif Demiröz'ün yaptığı program, ilgi gördü.

Hüseyin Fahreddin Dede'nin Acemaşiran Mevlevi Ayini'nin icra edildiği programa hanende Muhammet Emin Ayaz, sazendeler Halil İbrahim Yüksel, Mehmet Yalgın, Akın Beyde, Ozan Pars, Ahmet Azbazdar ve Ergün Karadağ ile neyzenler Eser Paşa, Fatih Yararbaş, Kahraman Sarıhan, Mert Koçer ve Nevzat Yıldızlı ile semazenler eşlik etti. Etkinliğin ardından çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ile Osmanlı şerbeti ikram edildi. Ramazan etkinlikleri,25-26 Haziran tarihlerinde Güzelçamlı Mahallesi Belediye Düğün Salonu önünde devam edecek.

Kuşadası’nda Ramazan Etkinlikleri Davutlar’da Sürüyor

Kuşadası’nda Ramazan Etkinlikleri Davutlar’da Sürüyor

Kuşadası’nda Ramazan Etkinlikleri Davutlar’da Sürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber