Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 23 Temmuz 2018 - 15:28 Yorum: 0

Kuşadası’nda Soğucak Pazarı ilgi görüyor

Kuşadası Belediyesi'nin desteğiyle Soğucak Mahallesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kurulan Soğucak...

Kuşadası’nda Soğucak Pazarı ilgi görüyor

Kuşadası Belediyesi'nin desteğiyle Soğucak Mahallesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kurulan Soğucak Üretici Sebze Meyve Pazarı vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Çarşamba günü ve hafta sonları Soğucak-Davutlar kavşağında bulunan pazar yerinde, Cuma günleri ise Soğucak Mahallesi Meydanı'nda kurulan üretici pazarı tüketicilere en taze sebze ve meyveyi aracısız sunuyor. Soğucak Üretici Sebze ve Meyve Pazarı, vatandaşlara iyi tarım uygulamalarıyla, yerel tohumlarla üretilen meyve ve sebzelere uygun fiyata ulaşma olanağı sunuyor.

Kuşadası’nda Soğucak Pazarı ilgi görüyor

Kuşadası’nda Soğucak Pazarı ilgi görüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber