Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Eylül 2016 - 16:43 Yorum: 0

Kuşadası’nda Zabıta Haftası kutlamaları

Zabıta Teşkilatı'nın 190'ıncı kuruluş yıldönümü ve Zabıta Haftası, Kuşadası Belediyesi'nde de kutlandı.

Kuşadası’nda Zabıta Haftası kutlamaları

Zabıta Teşkilatı'nın 190'ıncı kuruluş yıldönümü ve Zabıta Haftası, Kuşadası Belediyesi'nde de kutlandı.

1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle bir açıklama yapan Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürü Hüsnü Akman "Belediyemizin en önemli birimlerinden olan zabıta ekiplerimiz, gece, gündüz demeden günün 24 saati ilçemiz için önemli görevleri yerine getiriyorlar. Mesai gözetmeksizin çalışan tüm arkadaşlarımızın, 190 yıllık bu büyük teşkilatın Zabıta Haftasını kutluyor, tüm zabıta personelimizin bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. Zabıta Müdürü Akman 1826 yılından itibaren vatandaşların huzurunu sağlayan, verilen görevleri fedakarca yerine getiren zabıtaların, yerel yönetimlerin en köklü teşkilatı olduğunu da vurguladı.

Belediyeler Zabıta Teşkilatlarının Performansları ile tanınırlar

Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürü Hüsnü Akman belediyelerin kurumsal kimliğini zabıtaların oluşturduğunu ifade ederek, zabıtaların çalışmaları ile yerel yönetimlerin daha fazla tanınacağına dikkat çekti. Kuşadası Belediyesi'nin her yönü ile örnek, tecrübeli bir zabıta teşkilatına sahip olduğunu da belirten Akman, 7 gün 24 saat görev yapmaya devam ettiklerini, her zaman için halka hizmet etmeyi esas aldıklarını söyledi. Ayrıca yapılan icraatlar ve çalışma sistemi, bilgi ve beceri açısından Türkiye'nin sayılı Belediye Zabıta personeline sahip olması sebebiyle gurur duyduğunu belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber