Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mayıs 2016 - 10:08 Yorum: 0

Küsi Erzurum’da Toplanacak

Ar-Ge ve yenilikc¸ilik kapasitesini artırarak u¨lke ekonomisinin gelis¸mesine katkı sagˆlamayı amac¸layan ve Kamu-U¨niversite-Sanayi I·s¸birligˆi (KU¨SI·)...

Küsi Erzurum’da Toplanacak

Ar-Ge ve yenilikc¸ilik kapasitesini artırarak u¨lke ekonomisinin gelis¸mesine katkı sagˆlamayı amac¸layan ve Kamu-U¨niversite-Sanayi I·s¸birligˆi (KU¨SI·) Strateji Belgesi ve Eylem Planı kapsamında olus¸turulan KU¨SI· C¸alıs¸ma Grubu'nun 6. Koordinasyon Toplantısı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Aslan, Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü Doç. Dr. İlker Murat Ar ve 81 ilden 96 öğretim üyesinin katılımıyla Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

13 Mayıs 2016 tarihinde Palan Otel'de gerçekleştirilecek toplantıda Erzurum'daki sanayici ve akademisyenlerin işbirliğine yönelik ortamın oluşturulmasına yönelik Üniversite-Sanayi Ortak oturumu, Erzurum'da KÜSİ Çalışmaları, iller bazında yapılan KÜSİ faaliyetleri, firma-akademisyen eşleştirme c¸alıs¸maları ve KU¨SI·'nin su¨rdu¨ru¨lebilir bir yapıya kavus¸turulması ic¸in yapılabilecekler hakkında go¨ru¨s¸ alışverişinde bulunulacak. Toplantı, 14 Mayıs Cumartesi günü misafir öğretim üyeleri ve Bakanlık personeline Erzurum'un tarihi ve kültürel dokusunun tanıtılacağı şehir gezisi ile son bulacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber