Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Ekim 2014 - 16:18 Yorum: 0

Kütahya Barosu Başkanı Atam:

"Yönetim anlayışı olarak saydam, çoğulcu, aktif, çözüm odaklı, ortak akıl ve katılımcı bir yönetim olmayı hedefliyoruz"

Kütahya Barosu Başkanı Atam:

KÜTAHYA (AA) - Kütahya Barosu Başkanı Ahmet Atam, "Yönetim anlayışı olarak saydam, çoğulcu, aktif, çözüm odaklı, ortak akıl ve katılımcı bir yönetim olmayı hedefliyoruz" dedi.

Hafta sonu yapılan baro seçiminde başkan seçilen Atam, gazetecilere yaptığı açıklamada, öncelikle hedeflerinin Kütahya Barosu'nu kurumsal ve ciddiyeti olan bir yapıya kavuşturmak olduğunu söyledi.

Kentte, mesleklerinin sahip olduğu itibarı geri kazandırmayı ve meslektaşlarının sorunlarına süratli çözüm bulmaya çalışacaklarını ifade eden Atam, şöyle konuştu:

"Avukatlarımızın sosyo-ekonomik durumlarını güçlendirmek noktasında tedbirler almayı ve genç meslektaşlarımızın da baro mensubu olduğunu hissettirmek ve yönetimde söz sahibi olmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Yönetim anlayışı olarak saydam, çoğulcu, aktif, çözüm odaklı, ortak akıl ve katılımcı bir yönetim olmayı hedefliyoruz. Bana ve ekibime her an ulaşılabileceği gibi mesleki dayanışma ve kaynaşmayı sağlamayı hedefliyoruz. Ayrıca ilçelerdeki temsilcilikleri daha etkin ve yetkin hale getirmeyi planlıyor ve bunun yanında ileri eğitim programları ve meslek içi kurslarla meslektaşlarımızın güncel mevzuata adaptasyonunu sağlamak, amaçlarımız arasında yer alıyor."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber