Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mart 2015 - 16:43 Yorum: 0

Kütahya Belediyesinden "kent kimliğine uygun" büfeler

KÜTAHYA (AA) - Kütahya Belediyesi tarafından, kentin tarihi ve kültürel dokusuna uygun şekilde dizayn edilmiş simit ve mısır satılacak yeni büfelerin tanıtımı gerçekleştirildi.Cumhuriyet...

Kütahya Belediyesinden 'kent kimliğine uygun' büfeler

KÜTAHYA (AA) - Kütahya Belediyesi tarafından, kentin tarihi ve kültürel dokusuna uygun şekilde dizayn edilmiş simit ve mısır satılacak yeni büfelerin tanıtımı gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Caddesi'nde kurulan büfede tanıtım programına katılan Belediye Başkanı Başkanı Kamil Saraçoğlu, burada standa geçerek vatandaşlara simit dağıttı.

Saraçoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yapılan büfelerin kentin tarihi kimliğine uygun olarak tasarlandığını söyledi.

Cumhuriyet Caddesi üzerindeki simitçi, mısırcı ve seyyar olarak satış yapan esnafa satışlarını daha güzel mekanlarda yapmaları için büfe hazırladıklarını belirten Saraçoğlu, şunları kaydetti:

"Yaptığımız yeni büfelerle hem esnaf kardeşlerimizin daha güzel mekanlarda satış yapacak hem de Kütahya'nın tarihi dokusunu yansıtma noktasında bir çalışma başlattık. Bu çalışmada, Kütahya'nın lale ve çini motiflerini ve Osmanlı mimarisiyle yapılan konaklarımızı yansıtan bir büfe tasarladık. Bu büfelerden, üretimini yaparak şehrimizin ve caddelerimizin değişik yerlerine koyarak satışlarımızı bu şekilde gerçekleştireceğiz. Branda ile kapatılan ve kötü görünen mobilyalı büfeleri ortadan kaldırarak daha modern ve tarihi dokumuza uygun büfelerle satışlarımızı gerçekleştireceğiz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber