Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Ekim 2016 - 10:28 Yorum: 0

Kütahya İŞ-KUR’a erişilebilirlik belgesi

Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan "Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu" tarafından, Kütahya Çalışma...

Kütahya İŞ-KUR’a erişilebilirlik belgesi

Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan "Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu" tarafından, Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'ne (İŞKUR) "Erişilebilirlik Belgesi" verildiği bildirildi.

Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yetkilileri, engelli vatandaşlara birçok alanda hizmet sunduklarını belirterek,"Bu belgenin alınması, engelli vatandaşların önündeki tüm engellerin kaldırılması adına Kurumumuz için önemli bir aşama olmuştur. Bundan sonra engelli vatandaşlarımızın Kurumun hizmetlerine ulaşımı daha kolay ve rahat olacaktır. Yeni hizmet binasında engelli rampası, engelli vatandaşlarımıza özel WC, hissedilebilir yüzey, acil çıkış yönlendirme sistemi, Braille Alfabesi, ışıklı yönlendirme gibi birçok düzenlemeler bulunmaktadır. İşkur hizmet binasının 17 Ağustos 2016 tarihinde Kütahya İli Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu tarafından yapılan incelemenin ardından yapılan komisyon toplantısında alınan 10 sayılı kararı ile erişilebilir olduğu belirlenmiş olup, bu belge Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Hizmet binası için verilmiştir" dediler.(EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber