Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 24 Şubat 2022 - 11:43 Yorum: 0

Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü personeline eğitim

Kütahya Orman İşletme Müdürlüğünce 2022 yılı hizmet içi eğitim programı kapsamında 4 B sözleşmeli personel, temizlik ve güvenlik görevlisi daimi...

Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü personeline eğitim

Kütahya Orman İşletme Müdürlüğünce 2022 yılı hizmet içi eğitim programı kapsamında 4 B sözleşmeli personel, temizlik ve güvenlik görevlisi daimi işçilere yönelik olarak İş Sağılığı ve Güvenliği Eğitimi gerçekleştirildiği bildirildi.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü konferans salonunda Dr. Necmettin Sönmez ile İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Veli Teke tarafından verilen ve 2 gün süren eğitimde genel ve teknik konular katılımcılara aktarıldı.

İş kazalarının önüne geçilmesinin amaçlandığı ve her çalışma ortamında artık bir gereklilik haline gelen eğitimlerde, öncelikle çalışma mevzuatı ile ilgili genel bilgiler verildi. Daha sonra sunum eşliğinde, iş yeri temizliği ve düzeni, İş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar, teknik konular, kimyasal, fiziksel ve ergonomik risk etmenleri, kişisel koruyucu donanım kullanımı, güvenlik ve sağlık işaretleri, elektrik kaynaklı riskler ve önlemleri, tahliye ve kurtarma gibi konular işlendi.

Sağlık konuları arasında ise meslek hastalıklarının sebepleri, ilk yardım, biyolojik ve psiko sosyal risk etmenleri, tütün ürünleri ve zararları, Covid-19 hastalığı, belirtileri, bulaşma ve korunma yolları ile aşılar üzerinde duruldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber