Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 14:33 Yorum: 0

Kütahya Şehir Hastanesi inşaatı için ihaleye çıkılıyor

KÜTAHYA (AA) - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kütahya Şehir Hastanesinin ihale kararının birkaç gün içinde Resmi Gazete'de yayımlanacağını ve sürecin başlayacağını söyledi.Müezzinoğlu, AA...

Kütahya Şehir Hastanesi inşaatı için ihaleye çıkılıyor

KÜTAHYA (AA) - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kütahya Şehir Hastanesinin ihale kararının birkaç gün içinde Resmi Gazete'de yayımlanacağını ve sürecin başlayacağını söyledi.

Müezzinoğlu, AA Editör Masası'na katılarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sağlık yatırımlarına da değinen Müezzinoğlu, "Kütahya Şehir Hastanesinin ihale kararı bugün yarın Resmi Gazete'de yayımlanacak. Daha sonra ihale süreci başlayacak" diye konuştu.

 

TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Evliya Çelebi Mahallesi'nde eski jandarma taburunun bulunduğu alanda inşa edilecek hastanenin 600 yatak kapasiteli olacağını duyurmuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber