Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mart 2015 - 14:28 Yorum: 0

Kütahya'da, belediye tarafından üst geçit yıkıldı

Kütahya'da, 22 yıllık üst geçit belediye ekipleri tarafından yıkıldı

Kütahya'da, belediye tarafından üst geçit yıkıldı

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'da, görüntü kirliliğine sebep olduğu gerekçesiyle 30 Ağustos Mahallesi'nde bulunan üst geçit, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Fatih Sulntan Mehmet Bulvarı üzerinde bulunan üst geçitin yıkımını yerinde izleyen Belediye Başkanı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kütahya'da Fatih Sultan Mehmet Bulvarı ve  Menderes Bulvarında iki üst geçidin olduğunu hatırlattı.

Bunların, 1993 yılında yapıldığını, şimdiye kadarda kullanıldığını belirten Saraçoğlu, şöyle konuştu:

"Bunlar, kötü bir görüntü vermesi ve ekonomik ömrünü tamamladığından dolayı yıkma kararı verdik. Bugün itibariye şu anda önünde bulunduğumuz üst geçit yıkım çalışmaları, fen işleri müdürlüğümüz tarafından başlatıldı. İnşallah önümüzde ki haftada menderes bulvarında ki üst geçidin yıkımını gerçekleştireceğiz. Biliyorsunuz geçen haftada vatandaşlarımız için tehlike arz eden metruk binaları yıkmıştık bu köprüleri de yıkarak şehrimizin estetiğini bozan etkenleri, bir bir yıkmış olacağız. Şehrimize estetik kazandırmak için proje çalışmalarımız devam ediyor. Trafik sorununu çözme noktasında da Fatih Sultan Mehmet ile Menderes Bulvarı'nda bir battı-çıktı projeleri devam ediyor. Projeler bittikten sonra sizlerle paylaşacağız ve yeni bir trafik düzenlemesi getireceğiz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber