Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mart 2015 - 15:33 Yorum: 0

Kütahya'da bin 500 geçici işçi için protokol imzalandı

KÜTAHYA (AA) - Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, İş ve Çalışma Kurumu (İŞKUR) ile "Toplum Yararına Çalışma Programı" çerçevesinde istihdam edilecek olan bin 500 geçici işçi için...

Kütahya'da bin 500 geçici işçi için protokol imzalandı

KÜTAHYA (AA) - Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, İş ve Çalışma Kurumu (İŞKUR) ile "Toplum Yararına Çalışma Programı" çerçevesinde istihdam edilecek olan bin 500 geçici işçi için protokol imzalandı. 

Orman Bölge Müdürlüğündeki imza töreninde konuşan İŞKUR İl Müdürü Fahrettin Eren Türkmen, başvuruların 12 Mart ile 21 Mart tarihleri arasında yapılacağını ve çalışmaya hak kazanan kişilerin 6 Nisan'da işbaşı yapacaklarını söyledi.

Programa katılan katılımcıların seçiminde, aynı yerde ikamet edenlere öncelik verildiğini belirten Türkmen, "Bin 500 katılımcı 6 ay süre ile uygulanacak program dahilinde çalışacaklar.  Ağaçlandırma, fidan ve ağaç yetiştirme, dikim ve bakımı gibi orman işlerinde istihdam edilecek olan katılımcıların, Sosyal Güvenlik primleri yatırılacak olup, ücretleri ve SGK primleri İŞKUR tarafından finanse edilecektir. Başvurular İŞKUR hizmet noktalarına şahsen müracaat edilerek yapılabilmektedir" diye konuştu.

Daha sonra bin 500 geçici işçi için protokol imzalandı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber