Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Mart 2015 - 17:23 Yorum: 0

Kütahya'da engelliler yararına hüsn-ü hat sergisi açıldı

KÜTAHYA (AA) - Vav Kütahya Geleneksel Sanatlar ve Kültür Derneği (VAV-DER), Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi yararına hazırladığı hüsn-ü hat sergisi izlenime sunuldu.VAV-DER Başkanı...

Kütahya'da engelliler yararına hüsn-ü hat sergisi açıldı

KÜTAHYA (AA) - Vav Kütahya Geleneksel Sanatlar ve Kültür Derneği (VAV-DER), Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi yararına hazırladığı hüsn-ü hat sergisi izlenime sunuldu.

VAV-DER Başkanı Arif Çelik, bir alışveriş merkezinde açılan sergide yaptığı konuşmada, dernek olarak birçok sergi açarak ciddi çalışmalara imza attıklarını belirterek, aktif çalışan bir dernek olduklarını söyledi.

Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi yararına sergi açtıklarını dile getiren Çelik, "Derneğimiz sanatçılarının yaklaşık 2 yıldan bu yana oluşturdukları 100'den fazla eserimizi sergiliyoruz. Buradan elde edilen gelirle Türkiye Sakatlar Derneği'ne bir miktar yardımda bulunulmuş olunacak" dedi.

Sakatlar Derneği Kütahya Şube Başkanı Hatice Yakar da desteklerinden dolayı VAV-DER'e teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber