Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Mayıs 2022 - 15:38 Yorum: 0

Kütahya’da geçen yıl 5 bin 613 trafik kazası meydana geldi

Türkiye İstatistik Kurumu, 2021 yılı Karayolu Trafik Kaza İstatistikleri yayınlandı.

Kütahya’da geçen yıl 5 bin 613 trafik kazası meydana geldi

Türkiye İstatistik Kurumu, 2021 yılı Karayolu Trafik Kaza İstatistikleri yayınlandı. Buna göre geçen yıl Kütahya karayolu ağında toplam 5 bin 613 adet trafik kazası meydana geldi. Bu kazaların 4.293 adedi maddi hasarlı, 1.320 adedi ise ölümlü yaralanmalı trafik kazası olarak kayıtlara geçti. Ölümlü yaralanmalı trafik kazalarında 42 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden kişilerden 18'inin kaza yerinde, 24'ünün ise yaralanıp sağlık kuruluşlarına sevk edildikten sonra kazanın sebep ve tesiriyle 30 gün içinde hayatını kaybettiği belirtildi.Ölümlü yaralanmalı kazalarda yaralanan kişi sayısı ise 2.035 olarak belirlendi.

Ülke genelinde ise 2021 yılında toplam 1 milyon 186 bin 353 adet trafik kazası meydana geldi. Bu kazaların 998 bin 390 adedi maddi hasarlı, 187 bin 963 adedi ise ölümlü yaralanmalı trafik kazası kayıtlara geçti. Geçen yıl meydana gelen trafik kazalarında toplam 2 bin 421 kişi hayatını kaybederken, 274 bin 615 kişi de yaralandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber