Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 27 Aralık 2014 - 12:43 Yorum: 0

Kütahya'da iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Kazada, aynı araçta bulunan sürücü AK Parti Şaphane İlçe Başkanı Çakır, İl Genel Meclisi Üyesi Sağlam ve bir arkadaşı yaralandı

Kütahya'da iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

KÜTAHYA (AA) - Şaphane ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu AK Parti Şaphane İlçe Başkanı Murat Çakır (60), İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Sağlam (52) ve bir kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Murat Çakır (60) idaresindeki 35 HA 6338 plakalı otomobil, Şaphane-Kütahya karayolunun 15. kilometresinde Pazarlar Kavşağı'nda sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 35 EAN 58 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, Çakır ve Sağlam ile aynı araçta bulunan Selami Atak (42) yaralandı.

Yaralılardan Çakır, sağlık ekiplerince Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Sağlam ve Atak ise Doç. Dr. İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çakır ve Sağlam'ın hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber