Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ekim 2014 - 14:43 Yorum: 0

Kütahya'da "İlimiz Ormanları Planlamada Katılımcı Yaklaşım" konulu toplantı

KÜTAHYA (AA) - Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından, "İlimiz Ormanları Planlamada Katılımcı Yaklaşım" konulu toplantı düzenlendi.İl Özel İdaresinde gerçekleştirilen toplantıda konuşma...

Kütahya'da 'İlimiz Ormanları Planlamada Katılımcı Yaklaşım' konulu toplantı

KÜTAHYA (AA) - Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından, "İlimiz Ormanları Planlamada Katılımcı Yaklaşım" konulu toplantı düzenlendi.

İl Özel İdaresinde gerçekleştirilen toplantıda konuşma yapan Vali Şerif Yılmaz, ormanlarımızın devletin değil milletin olması gerektiğini, milletin sahipleneceği şekilde yönetilmesi gerektiğini  belirtti.

Ormanların yönetilmesi açısından toplantının önemli olduğunu vurgulayan Yılmaz, "İnşallah ormanın iyi yönetilmesiyle beraber yangın dahil olmak üzere ormandaki zararın en aza ineceğine inanıyorum ve bunu da ülke olarak da, millet olarak da başarmamız lazım diye düşünüyorum" dedi.

Yılmaz'ın konuşmasının ardından planlama çalışmalarının anlatıldığı tanıtım videosu izlendi.

Toplantıya, Orman İdaresi ve Planlama Daire Başkan Yardımcısı Mithat Koç, Kütahya Orman Bölge Müdürü İbrahim Ergüven, İlçe Belediye Başkanları, Daire Müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber