Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Temmuz 2017 - 19:28 Yorum: 0

Kütahya’da İlyas Yalçıntaş coşkusu

43. Kütahya Fuarı çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen Kütahya Fuarı'nın 43'üncü yılı etkinlikleri kapsamında...

Kütahya’da İlyas Yalçıntaş coşkusu

43. Kütahya Fuarı çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen Kütahya Fuarı'nın 43'üncü yılı etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı İlyas Yalçıntaş, Kütahyalılar ile buluştu.

İlyas Yalçıntaş, Fuar alanında hayranlarının yoğun tezahüratları ve sevgi gösterileri arasında sahneye çıktı. Genç şarkıcı, "İçimdeki Duman", "İncir", "Olmazsa Olmazımsın" ve "Sadem" isimli romantik şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Kütahyalılar konsere yoğun ilgi gösterdi.

Simge Sağın, konseriyle başlayan Kütahya Fuarı 43. yılı Etkinlikleri bu hafta İlyas Yalçıntaş konseriyle devam etti. Ünlü sanatçıların konser vereceği Kütahya Fuarında 24 Temmuz da Tuğba Yurt, 25 Temmuz da Derya Uluğ, 28 Temmuz da da Ferman Toprak sahne alacak.

Konser sonrası Kütahya Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Mehmet Zenci, İlyas Yalçıntaş'a günün anısına çini tabak hediye etti. (EFE)

Kütahya’da İlyas Yalçıntaş coşkusu

Kütahya’da İlyas Yalçıntaş coşkusu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber