Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 11:48 Yorum: 0

Kütahya’da Kısa Film Yarışması

Kütahya Belediyesi'nin katkıları ile Kütahya Valiliği ve Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen "Liseler arası Engelsiz Kadraj Kısa Film Yarışması'nda...

Kütahya’da Kısa Film Yarışması

Kütahya Belediyesi'nin katkıları ile Kütahya Valiliği ve Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen "Liseler arası Engelsiz Kadraj Kısa Film Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

'Uçağın Sesi" isimli kısa filmiyle birinci seçilen İstanbul Sancaktepe Tolga Çınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ayşenur Şen ödülünü Vali Şerif Yılmaz'ın elinden aldı.

'Umut" adlı kısa filmi ile ikincilik elde eden Antalya Murat Paşa Gazi Anadolu Lisesi öğrencisi Mete Yakup Fırat'ın ödülünü Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'nun elinden aldı.

Jürilerin plaketlerini ise İl Milli Eğitim Müdür vekili Hamdi Sarıöz takdim etti.

Ödüllerin takdim edilmesinin ardından ilk 3'e giren kısa filmler izleyiciler ile birlikte izlenildi.

Kütahya Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Uğur Alıç, Türkiye genelinde düzenlenen "Engelsiz Kadraj Kısa Film Yarışması'na 177 başvurunun yapıldığını dile getirdi.

Kütahya Hezar Dinari Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, STK temsilcileri, akademisyenler, öğrenciler ile çok sayıda davetli katıldı. (EFE)

Kütahya’da Kısa Film Yarışması

Kütahya’da Kısa Film Yarışması

Kütahya’da Kısa Film Yarışması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber