Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Eylül 2016 - 11:03 Yorum: 0

Kütahya’da Kültür ve Tabiat Varlıkları Katkı Payı Dağıtım Toplantısı

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu ve Taşınmaz Kültür Varlıklarının Korunması'na Ait Katkı Payına Dair Yönetmelik kapsamında; Kütahya...

Kütahya’da Kültür ve Tabiat Varlıkları Katkı Payı Dağıtım Toplantısı

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu ve Taşınmaz Kültür Varlıklarının Korunması'na Ait Katkı Payına Dair Yönetmelik kapsamında; Kütahya Merkez ve İlçe Belediyeleri ile Köy Muhtarlıklarınca gerçekleştirilmesi planlanan kamulaştırma, proje ve restorasyon işleri için 2016 yılı 1'inci Katkı Payı dağıtım toplantısı, Vali Ahmet Hamdi Nayir'in başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı gündeminde yer alan; proje sahibi Kütahya Belediye Başkanlığı, Simav Belediye Başkanlığı, Güney Belediye Başkanlığı ile Merkez İlçe köylerinden Karaağaç Köyü, Tavşanlı İlçesi Şapçı Köyü Camisi için tahsis edilecek ödeneklere dair konular görüşüldü.

Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında yapılan toplantıya Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter vekili Murat Koyak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez ve ilgili yetkililer katıldı.(EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber