Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Magazin 31 Ağustos 2022 - 12:33 Yorum: 0

Kütahya’da Muazzez Ersoy konseri

Büyük Zafer'in 100. Yıl kutlamaları çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen Muazzez Ersoy konseri, Belediye Bahçesi'nde gerçekleşti.

Kütahya’da Muazzez Ersoy konseri

Büyük Zafer'in 100. Yıl kutlamaları çerçevesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen Muazzez Ersoy konseri, Belediye Bahçesi'nde gerçekleşti.

Hayranlarının yoğun alkış ve tezahüratları eşliğinde sahneye çıkan ünlü sanatçı Ersoy, sevilen eserlerini ve türküleri seslendirdi.

Ersoy, yeniden kuruluşun ve kurtuluşun şehri Kütahya'da olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Belediye Başkanı Alim Işık, Muazzez Ersoy'u Büyük Zafer'in 100. Yıl dönümünde kendisini kuruluşun ve kurtuluşun şehri Kütahya'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Vali Ali Çelik de, yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Ersoy ve konsere katılanların bayramını tebrik etti.

Muazzez Ersoy konseri, Vali Ali Çelik, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, protokol üyeleri ve binlerce Kütahyalı takip etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber