Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Kasım 2014 - 15:58 Yorum: 0

Kütahya'da öğrencilerin öğretmeni darbetmesi

AK Parti Kütahya Milletvekili Kavuncu, saldırıyı kınadı

Kütahya'da öğrencilerin öğretmeni darbetmesi

KÜTAHYA (AA) - AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı ilçesindeki bir okulda, öğretmenin öğrenciler tarafından dövülerek ayağının kırılmasına ilişkin, "Tavşanlı Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmeni Kazım Sezer'e bahçe nöbetindeyken bir grup öğrenci tarafından yapılan menfur saldırıyı Kütahya Milletvekili olarak bende kınıyorum" dedi.

Kavuncu, konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında, saldırıya uğrayan öğretmen Kazım Sezer'e geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Öğretmenler gününü kutlamanın coşkusu ve heyecanı sürerken, Tavşanlı ilçesinden gelen haberin tüm ülke insanını üzdüğünü belirten Kavuncu, şunları bildirdi:

 "Tavşanlı Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmeni Kazım Sezer'e bahçe nöbetindeyken bir grup öğrenci tarafından yapılan menfur saldırıyı Kütahya Milletvekili olarak bende kınıyorum. Toplumda her kesimde psikopat karakterli ilkel insanlar olabiliyor. Toplum vicdanını yaralayan bu olay için elbette yasal işlem ve takip yapılacak, öğretmenimize yapılan bu saldırı cezasız kalmayacaktır. Öğretmenimizin en kısa sürede sağlığına kavuşarak görevine dönmesini diliyor, tüm eğitim camiamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber