Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Kasım 2014 - 16:03 Yorum: 0

Kütahya'da öğrencilerin öğretmeni darbetmesi

Eğitim Bir-Sen Kütahya Şube Başkanı Uçan: "Meslektaşımıza yapılan davranışı kınıyoruz. Bu ve benzeri davranışları gerçekleştirenler hakkında gereğinin yapılmasını da talep ediyoruz"

Kütahya'da öğrencilerin öğretmeni darbetmesi

KÜTAHYA (AA) - Eğitim Bir-Sen Kütahya Şube Başkanı Kamil Uçan ve sendika yöneticileri, Tavşanlı ilçesindeki bir okulda, öğretmenin öğrenciler tarafından dövülerek ayağı kırılan öğretmeni hastanede ziyaret etti. 

Öğrenciler tarafından darbedilen öğretmen Kazım Sezer'i hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Uçan, öğrencilere eğitim vermek amacıyla fedakarca çalıştığını, bu tür olayların kendilerini son derece üzdüğünü söyledi.

Meslektaşlarına yapılan davranışı kınadıklarını dile getiren Uçan, "Öğretmenlerimize karşı yapılan her türlü olumsuz davranış ve şiddete karşı tüm halkımızın aynı tepkiyi vermesi, geleceğimizin inşası açısından büyük önem taşımaktadır. Meslektaşımıza yapılan davranışı kınıyoruz. Bu ve benzeri davranışları gerçekleştirenler hakkında gereğinin yapılmasını da talep ediyoruz. Öğretmenimizin şahsında tüm eğitim camiasına geçmiş olsun diyor ve bu tür üzücü olayların tekrarlanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını temenni ediyoruz" diye konuştu.

Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görev yapan Sezer'in, ders saatleri içerisinde okuldan çıkmak isteyen öğrencilere izin vermemesi üzerine öğrencileri tarafından dövülerek ayağının kırıldığı iddia edilmişti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber