Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Mart 2015 - 18:03 Yorum: 0

Kütahya'da ormancılara silah eğitimi

KÜTAHYA (AA) - Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde görevli orman muhafaza memurları ve orman işletme şeflerine silah eğitimi ve atış talimi verildi.Orman Bölge Müdürlüğünün talebi...

Kütahya'da ormancılara silah eğitimi

KÜTAHYA (AA) - Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde görevli orman muhafaza memurları ve orman işletme şeflerine silah eğitimi ve atış talimi verildi.

Orman Bölge Müdürlüğünün talebi üzerine Kütahya Emniyet Müdürlüğü personelince Hacıazizler Atış Poligonu'ndaki atışlar, 5 gün sürdü.

Orman Bölge Müdürü İbrahim Ergüven, yaptığı açıklamada, eğitimlerin personel açısından önemli katıklar sağladığını belirtti.

Silahların hiç bir zaman kullanılması ihtiyacının duyulmaması temennisinde bulunan Ergüven, "Ama koruma görevimiz, adli görevimiz olduğu için de bütün arkadaşlarımız bunu taşımakla görevli. Bunu taşırken de güvenli kullanmasını, tehlike arz etmeden kullanmasını bilmek gerekiyor. Bu eğitimi verdiği için Emniyet Müdürlüğümüz çalışanlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Eğitimlerde, uygulamanın yanı sıra teorik bilgiler de verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber