Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 10 Ekim 2016 - 12:48 Yorum: 0

Kütahya’da Şehit Ömer Halisdemir Camii

Kütahya'da yapımı devam eden Şehit Ömer Halisdemir Camii'nin bir an önce tamamlanabilmesi için yardımseverlerin katkısının beklendiği bildirildi.

Kütahya’da Şehit Ömer Halisdemir Camii

Kütahya'da yapımı devam eden Şehit Ömer Halisdemir Camii'nin bir an önce tamamlanabilmesi için yardımseverlerin katkısının beklendiği bildirildi.

Okmeydanı Mahallesi muhtarı İbrahim Kocatürk, yaptığı açıklamada, caminin kaba inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu ifade etti.

Kocatürk, "Mahallemizde yapımını devam eden caminin adına, 15 Temmuz'da hainlere ilk kurşun sıkan kahramanımız Ömer Halis Demir'in adı verdik.O kurşun belkide Türkiye'nin geleceğine yön verdi. Rabbim şehadetini kabul eylesin.Cami dernek başkanımız Yahya Başari ve İsmail Atagün ve halkımızın desteği ile Kütahya'nın en yüksek mekanında kahramanımızın ismini yaşatacağız.Şehidimizin adını taşıyacak bu cami için gerek vatandaşlarımızdan gerekse yetkililerden destek bekliyoruz" dedi.

Dernek Başkanı Yahya Başarı, caminin açılış törenine Ömer Halisdemir'in babasını da davet edeceklerini dile getirdi. (EFE)

Kütahya’da Şehit Ömer Halisdemir Camii

Kütahya’da Şehit Ömer Halisdemir Camii

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber