Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 01 Nisan 2015 - 19:08 Yorum: 0

Kütahya'da "Sürü Yönetimi Elemanı Benim Projesi"

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde, "Sürü Yönetimi Elemanı Benim Projesi" kapsamında açılan kurslara katılanlara sertifikaları verildi.Altıntaş İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık...

Kütahya'da 'Sürü Yönetimi Elemanı Benim Projesi'

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde, "Sürü Yönetimi Elemanı Benim Projesi" kapsamında açılan kurslara katılanlara sertifikaları verildi.

Altıntaş İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İŞKUR İl Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle sertifika töreninde konuşan Altıntaş Kaymakamı Mehmet Alparslan, tarım işletmelerinin birer fabrika olduğunu söyledi.

Tarım işletmelerinin kendilerini sürekli olarak yenilemeleri gerektiğine dikkati çeken Alparslan, "Tarım sektörünün gelişmesi ve yenilenmesi bu tür kursların ve etkinliklerin artırılmasıyla olacaktır. Bu kurs aynı zamanda köyden kente göçü de azaltacaktır. Bugün burada kursa katılarak sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Bu sertifikaların kendilerine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Fatih Yıldız da hayvan yetiştiriciliğinde kar elde edebilme yolunun hayvan başına düşen et ve süt verimini artırmaktan geçtiğini dile getirdi.

Konuşmaların ardından kursu başarıyla tamamlayan 24 kursiyere sertifikaları verildi.

Törene, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ender Muhammed Gümüş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Tuzcu ve davetliler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber