Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 23 Eylül 2014 - 14:33 Yorum: 0

Kütahya'da telefonla dolandırıcılık girişimi iddiası

Kentte, bir kadını dolandırmaya çalışan iki zanlı, onun çöp konteyneri yanına bıraktığı altınları almaya çalışırken yakalandı

Kütahya'da telefonla dolandırıcılık girişimi iddiası

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'da, daha önce bir kişiyi dolandırdığı ileri sürülen 2 şüpheli, telefonla arayıp kandırdıkları kadının, çöp konteyneri yanına bıraktığı altın takıları almaya çalışırken yakalandı. Zanlılar daha sonra mahkemece tutuklandı.

İddiaya göre, M.İ.E. (44) ve A.D. (48), Balıklı Mahallesi Osmanlı Caddesi'nde yaşayan Hacer İpek'i (48) telefonla arayarak, kentte bir kuyumcuda soygun yaşandığını ve evindeki altın takıların hırsızlık malı olabileceğini söyledi. Zanlılar, İpek'ten takılarını, adresini verdikleri çöp konteynerinin yanına bırakmasını istedi.

Bu kişilerden şüphelenen İpek, polise haber verdi. İpek, polisin yönlendirmesiyle zanlıların isteğini yerine getirerek, altınlarını naylon poşete koyup söz konusu çöp konteynerinin yanına bıraktı.

Ekipler, bir süre sonra takıları almaya gelen zanlıları gözaltına aldı.

M.İ.E. ve A.D'nin üzerinde ele geçirilen altın küpelerle 3 bin 900 liranın, daha önce H.K'den dolandırıcılık yöntemiyle çalındığı belirlendi.

Emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüpheliler, mahkemece tutuklandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber