Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 11 Aralık 2018 - 11:38 Yorum: 0

Kütahya’da Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri etkinliği

Kütahya'da bir çok özel ve devlet üniversitesinin düzenlediği "Üniversite Tanıtım Günleri" Türkiye ve KKTC'den katılan yaklaşık 20 özel, vakıf ve...

Kütahya’da Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri etkinliği

Kütahya'da bir çok özel ve devlet üniversitesinin düzenlediği "Üniversite Tanıtım Günleri" Türkiye ve KKTC'den katılan yaklaşık 20 özel, vakıf ve devlet üniversite 12. sınıf öğrencilerine üniversiteler ve bölümlerle ilgili bilgiler verdi.

Ülke genelindeki bir çok özel ve devlet üniversitesinin düzenlediği "Üniversite Tanıtım Günleri" Türkiye ve KKTC'den katılan yaklaşık 20 Özel, Vakıf ve Devlet üniversite 12'nci sınıf öğrencilerine üniversiteler ve bölümlerle ilgili bilgiler verdi. Kütahya Dumlupınar Üniverisitesi'nin de katıldığı tanıtım günlerinden bu sene üniversite sınavına girecek olan lise son sınıf öğrencileri gitmek istedikleri üniversiteler ve bölümler ile ilgili stand görevlilerinden bilgiler aldı. (HCA)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber