Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 08 Kasım 2019 - 12:48 Yorum: 0

Kütahya’da usta-çırak buluşmaları

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Zafer Kalkınma Ajansı işbirliğiyle yürütülen mesleki ve teknik eğitimin geliştirilmesine yönelik faaliyetler...

Kütahya’da usta-çırak buluşmaları

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Zafer Kalkınma Ajansı işbirliğiyle yürütülen mesleki ve teknik eğitimin geliştirilmesine yönelik faaliyetler kapsamında "Usta-Çırak Buluşmaları'nın ilki gerçekleştirildi.

KÜTSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen Usta-Çırak Buluşmaları'nda Kütahya Organize Sanayi Bölgesi'nde gıda üretimi üzerine faaliyet gösteren Alkış Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Alkış, öğrencilere seminer verdi.

Fatih Alkış, seminerde Meslek Lisesi mezunu olmanın önemini ve hayatımızdaki yerini anlattı. Programdan sonra öğrencilerle birlikte atölyelerde uygulamalara katılan Alkış, burada da öğrencilere tecrübelerini aktardı.

Kütahya’da usta-çırak buluşmaları

Kütahya’da usta-çırak buluşmaları

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber