Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 30 Ekim 2020 - 23:48 Yorum: 0

Kütahya’da uyuşturucu operasyonu

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde jandarmanın zehir tacirlerine yönelik düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 250 gram kubar esrar ve 4 gram metamfetamin ele...

Kütahya’da uyuşturucu operasyonu

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde jandarmanın zehir tacirlerine yönelik düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 250 gram kubar esrar ve 4 gram metamfetamin ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Domaniç İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde Tavşanlı ilçesinden Domaniç ilçesine seyir halinde olan araçta bulunan Ş. A. (32), V. Ç. (40), M. Ç. (21) ve A. B. (22) isimli şahısların üzerlerinde uyuşturucu madde bulundurdukları belirlendi. Bahse konu araç Domaniç ilçesi Çokköy mevkiinde durduruldu. Şüphelilerin aracında yapılan aramada, poşet içerisinde 250 gram kubar esrar, 4 gram metamfetamin, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 1 adet namlusu kısaltılmış çift kırma tüfek ele geçirildi.

Ş.A., V.Ç., M.Ç. ve A.B. isimli şüpheliler ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.

Kütahya’da uyuşturucu operasyonu

Kütahya’da uyuşturucu operasyonu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber