Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 08 Mart 2015 - 14:48 Yorum: 0

Kütahya'da uyuşturucudan ölüm iddiası

Aşırı dozda uyuşturucu kullandığı öne sürülen kişi, arkadaşının evinde ölü bulundu

Kütahya'da uyuşturucudan ölüm iddiası

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'da aşırı dozda uyuşturucu kullandığı iddia edilen kişi, ölü bulundu.

İddiaya göre, Erşah A. (39), gece arkadaşı İsmail Ş'nın Maltepe Mahallesi'ndeki evinde, İsmail Ş. ile birlikte uyuşturucu kullandı.

Sabah eve gelen diğer arkadaşları, Erşah A. ve İsmail Ş'nin hareketsiz şekilde yattığını gördü.

Durumun bildirilmesi üzerine eve gelen sağlık ekiplerinin incelemesinde, Erşah A'nın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kendinden geçmiş vaziyetteki İsmail Ş. ise Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Durumu öğrenen Erşah A'nın eşinin ve yakınlarının sinir krizi geçirmesi üzerine, sağlık ekipleri müdahale etti.

Vali Şerif Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte uyuşturucuyla mücadelede yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

Buna rağmen bazı üzücü olayların yaşanmaya devam ettiğini ifade eden Yılmaz, "Uyuşturucu yüzünden bir vatandaşımızı kaybettik. Bir vatandaşımız ise şu an hastanede tedavi altında. Sevinilecek tarafı ise uyuşturucuyu temin eden kişi, kısa süre süre içerisinde arkadaşlarımız tarafından yakalandı. Bu kişi 3-4 ay önce uyuşturucu kullanıcısı olduğu gerekçesiyle serbest bırakılmıştı. Bu şahsın evinde yapılan aramada da ticari manada kullanıma hazır uyuşturucu madde ele geçirildi" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber