Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 20 Şubat 2017 - 23:18 Yorum: 0

Kütahya’da valilik önünde intihara teşebbüs

Kütahya'da işsiz olduğunu ileri süren bir kişi, valilik önünde kendisine usturayla zarar verdi.

Kütahya’da valilik önünde intihara teşebbüs

Kütahya'da işsiz olduğunu ileri süren bir kişi, valilik önünde kendisine usturayla zarar verdi.

Edinilen bilgiye göre, 32 yaşındaki İbrahim T., valilik binası girişine gelerek içeri girmek istedi. Polislerin mesai bittiği için içeri giremeyeceğini söylemesi üzerine İbrahim T., yanında getirdiği usturayı çıkartıp boğazına dayayarak canına kıymak istedi. İşsiz olduğunu söyleyen İbrahim T.'yi sivil polisler konuşarak ikna etmeye çalıştı. Daha önce de karakolluk olduğu öğrenilen İbrahim T.'yi tanıyan bir polis memuru, verdiği sigarayı yakmak için yaklaşarak şahsı etkisiz hale getirip elindeki usturayı aldı.

İbrahim T.'nin işsiz ve 3 çocuğu olduğu, vali yardımcılarından iş bulmaları konusunda yardım istediği ve iş bulamaması üzerine bunalıma girdiği öğrenildi. İbrahim T., ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber