Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 17 Nisan 2014 - 20:13 Yorum: 0

Kütahya'daki termik santralindeki olaylar

Seyitömer beldesindeki bir termik santralinde işten çıkarılan çalışanlar tarafından başlatıldığı iddia edilen olaylar sona erdi

Kütahya'daki termik santralindeki olaylar

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'da, bir termik santralinde işten çıkarılan çalışanlar tarafından başlatıldığı iddia edilen olaylar sona erdi.

Termik santraline gelen Seyitömer Belde Belediye Başkanı Halil Öztürk, santral yetkilileri ve işçi temsilcileri ile olayların büyümeden bitirilmesi amacıyla bir görüşme yaptı. Görüşmenin ardından işçiler olay yerinden ayrıldı.

Çıkan olaylarda yaralanan 5 kişinin kentteki hastanelerde tedavisinin sürdüğü bildirildi. Öte yandan santralde ise 4 bina zarar görürken, 10 araç ise kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

 

-Olay

 

Kütahya'da, bir termik santralinde işten çıkarıldığını iddia eden grup, santralin idari binasını yakmaya çalışmış, polis ve jandarmaya taş atan gruba, güvenlik güçleri biber gazıyla müdahale etmişti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber