Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ekim 2016 - 15:13 Yorum: 0

Kütahyaspor Teknik Direktörü Uzunköprü: İlk yarı hedefimiz 20 puan"

Spor Toto 3.lig 1.Grup 8. Hafta mücadelesinde evinde Kartalspor'u 3-2 yenen Kütahyaspor'da yüzler gülüyor.

Kütahyaspor Teknik Direktörü Uzunköprü: İlk yarı hedefimiz 20 puan'

Spor Toto 3.lig 1.Grup 8. Hafta mücadelesinde evinde Kartalspor'u 3-2 yenen Kütahyaspor'da yüzler gülüyor.

Dumlupınar stadında oynanan karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunan Kütahyaspor'un teknik patronu Cevdet Uzunköprü , ilk yarıda takım olarak hedeflerinin 20 puan olduğunu söyledi.

İlk yarı sonunda 20 puan topladıkları takdirde , ikinci yarı taraftarın bambaşka bir Kütahya spor izleyeceklerini vurgulayan Uzunköprü ; Üç gün ara ile üst üste üç maç yaptık ve bunların içinde çok zor Kocaeli deplasmanı da vardı. Kartal maçı ise dönüm maçımızdı. Altı haftadır kazanamamamız dan dolayı oyuncularımızda biraz moral çöküntüsü vardı. Ama hafta içi çok iyi hazırlandık. Kartalspor geçen sezon ikinci ligde idi ve halen sekiz oyuncusu takımda oynuyor. Böyle bir takımı yendikleri için oyuncularımı kutluyorum. Bu galibiyeti altı haftadır bizi destekleyen, galibiyet hasretinde olan taraftarlarımıza armağan ediyorum. Taraftarlar bizlere desteğe devam etsinler. Kulüp olarak bu zorlu süreci atlattığımızda ileride bambaşka bir Kütahya spor görecekler" dedi.

Kulüpte hiç kimsenin Kütahyaspordan büyük olmadığının altını çizen teknik direktör Cevdet Uzunköprü; " Bu süreçte en büyük görev taraftara düşüyor. Onların desteğine çok ihtiyacımız var.Şunu belirtmek istiyorum buradan herkes gelip geçer , ancak hiç kimse Kütahyaspordan büyük değildir. Bu ligde isim oynamıyor. Durarak oynayan oyuncuları oynatmayacağımı geçen haftalarda da söylemiştim. Taraftarlar şuna emin olsunlar ,bu takımda sahaya yüreğini ortaya koyan , koşan savaşan oyunculara yer veriyoruz. Kütahya spor takımında yıldız oyuncu diye bir isim kullanmıyoruz , bizde yıldız oyuncu yoktur. Bu ligde yıldız oyuncu yok , yıldız oyuncu oynamıyor bu ligde , oynamış olsaydı zaten Kütahya spor bugün burada bu durumda olmazdı" diye konuştu.(MS-EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber