Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 24 Eylül 2017 - 22:38 Yorum: 0

Kütahyaspor’dan 3 gollü başlangıç

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Kütahyaspor, sezonun ilk maçında deplasmanda Bozüyük Vitraspor ile karşılaştı.

Kütahyaspor’dan 3 gollü başlangıç

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Kütahyaspor, sezonun ilk maçında deplasmanda Bozüyük Vitraspor ile karşılaştı. Baştan sona üstün olan temsilcimiz karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Kütahyaspor'un gollerini 10. Dakikada Azmi Polat, 32.dakikada Cumali Bulut ve 63. Dakikada Emir Orhan atarken, Bozüyük Vitraspor'un tek golü 71. dakikada geldi.

Bozüyük Şehir Stadında oynanan karşılaşmaya Kütahyaspor, Kürşat Duydu, Emir Orhan, Hasan Dülgeroğlu, Buğra Dinler, Erkul Küçük , Ahmet Özsülün, Azmi Polat, Barış Civelek, Osman Atalay, Rıdvan Gürler, Cumali Bulut on biri ile başladı.

Karşılaşmada kontrolü baştan sona elinde tutan mavi-lacivertliler, Rıdvan Gürler ve Azmi Polat oynadığı oyun ile göz doldurdu.

Zafer Çağın: "İyi bir başlangıç oldu"

Maçtan sonra konuşan Kütahyaspor Teknik Direktörü Zafer Çağın, Bozyük deplasmanında takımın cok iyi mücadele ettiğini, attığından fazla gol pozisyonundan da yararlanamadıklarını belirtti. Kütahyasporun şampiyonluğunun en büyük adayı olduğunu söyleyen Çağın, "Maça iyi başladık, ilk on dakikada yakaladığımız iki gol pozisyonundan yararlanamadık. Ardından 10. Dakikada Azmi ile golü bulduk. Sonra'da Cumali'nin golü ile rahatladık. İlk yarıda en az üç golden yararlanamadık. Bir topumuz da da direkten döndü. İkinci yarıya ise yakaladığımız skordan dolayı kontrollü başladık. Emir'in attığı golle de maçı kopardık. Oyuna hakimdik üç puanı da istediğimiz şekilde ulaştık. Takımımı kutluyorum. Yeni bir takımız koşu ve taktik anlayışımızı biraz daha geliştirip daha da iyi olmaya çalışacağız. Şampiyonun en büyük adaylarından birisiyiz. Önümüzdeki hafta TKİ Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacağız. Taraftarlarımız bizim 12. adamımız, onları çok seviyoruz. Tavşanlı maçında sonsuz desteklerini bekliyoruz. Şartlar ne olursa olsun Tavşanlı maçını kazanıp taraftarlarımıza armağan edeceğiz. Onlara buradan selamlarını iletiyorum. Çok iyi bir Kütahya geliyor. Onları hafta sonu Dumlupınar'a bekliyorum" diye konuştu.

Başkan Ahmet Tekdemir: "Grubun en iyi takımıyız"

Kütahyaspor Başkanı Ahmet Tekdemir, şampiyonluğun en büyük adayının Kütahyaspor olduğunu söyleyen Tekdemir, taraftarları Tavşanlı maçına davet etti.

BAL liginde Kütahya'yı temsil eden takım temsilcileri ile beraber bir araya geleceklerini ifade eden Ahmet Tekdemir, Kütahya valisi, milletvekilleri, belediye başkanlarının katılımı ile birlik ve beraberlik mesajı vereceklerini belirtti. Tekdemir, "Taraftarımız takımımızı ilk defa görecekti. Bozyük Vitra maçı çok güzel bir karşılaşma oldu. Takımımız gerçekten iyi mücadele etti. Çok farklı bitecek olan maç 3-1 tamamlandı. Önümüzdeki haftada kendi evimizde seyircimizin önüne ilk defa çıkacağız. Burada da hedefimiz mutlak galibiyettir. Yeni takım olmamıza rağmen çok kısa sürede birbiri ile uyumlu oturmuş bir takım olduk. Bunu kısa sürede başaran teknik kadromuzu kutluyorum. Bu ligin en büyük şampiyonluk adayı Kütahya spordur. Bunu da herkese göstereceğiz. Tüm taraftarlarımızı Tavşanlı maçına bekliyoruz. Bu hafta sonu stadımızın dolacağından eminim, stadı dolduran taraftarlarımızı mutlu bir şekilde evlerine göndereceğiz. Tavşanlı taraftarlarımıza yüzde 5 oranında kontenjan ayırdık. Onlara kapımız sonuna kadar açıktır. İlimizi BAL liginde temsil eden takımlarımızı, Kütahyaspor olarak ağırlayacağız. Hep beraber Kütahya Valimiz, vekillerimizin katılımı ile tüm takımlar olarak birlik ve beraberlik mesajı vereceğiz. Taraftarlarımıza ayrıca "Kütahyaspor Marşı" nı armağan ediyoruz. Yaklaşık iki aydır marş çalışmalarımızı yaptık. Sözleri tamamlandı, profesyonel olarak çalışmaları tamamlayacağız. Marş için büyük emek veren Ali Hürata'ya teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. (MS-EFE)

Kütahyaspor’dan 3 gollü başlangıç

Kütahyaspor’dan 3 gollü başlangıç

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber