Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Ağustos 2016 - 15:53 Yorum: 0

Kütahya’ya şehit ateşi düştü

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'ne PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla yapılan saldırıda şehit olan polis memuru Elvan Özbay'ın Kütahya'nın...

Kütahya’ya şehit ateşi düştü

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'ne PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla yapılan saldırıda şehit olan polis memuru Elvan Özbay'ın Kütahya'nın Altıntaş ilçesindeki baba evinde yas var.

Altıntaş Kaymakamı Mehmet Aslan, Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Kütahya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Şükrü Karakuş, Altıntaş İlçe Emniyet Amiri Fatih Yüksel, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özgür Mert, sağlık görevlileriyle Şehit Polis Memuru Elvan Özbay'ın (46) Gecek köyünde yaşayan babaevine geldi.

Yetkililer, Özbay'ın şehadet haberini 83 yaşındaki babası Mehmet ve kardeşleri İrfan ile Dalyan Özbay'a verdi. Özbay'ın baba evine polisler tarafından Türk bayrağı asıldı.

Şehidin ağabeyi ve aynı zamanda köy muhtarı olan İrfan Özbay, kardeşi ile en son 25 gün önce telefonla görüştüğünü ifade ederek, "Polis olan bir kardeşim 10 yıl önce aniden rahatsızlanarak vefat etmişti, diğer kardeşim de bugün hain saldırı sonucu şehit oldu. Teröristlerin Allah belasını versin" diye konuştu.

Şehit Polis Memuru Elvan Özbay'ın köyde olan eşi Neval ve çocukları Emirhan (22) ve Ahmethan'ın (18) Elazığ'a gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.

Şehit Özbay'ın Terörle Mücadele Şubesi'nde görev yaptığı, kısa süre önce ise geçici görev yaptığı Mardin'in Nusaybin ilçesinden döndüğü öğrenildi.

Öte yandan, şehit Özbay'ın kendisi gibi polis olan büyük kardeşi Necati Özbay'ın, 10 yıl önce Eskişehir'de görev yaptığı sırada geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.

Şehidin cenazesinin Kütahya'da toprağa verilmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber