Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 03 Eylül 2016 - 20:48 Yorum: 0

Kütahya’ya şehit ateşi düştü

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında yol güvenliği sağlayan güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Uzman...

Kütahya’ya şehit ateşi düştü

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında yol güvenliği sağlayan güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Hasan Yaşar'ın Kütahya'da yaşayan ailesine şehadet haberi verildi.

Kütahya Hava Er Eğitim ve Garnizon Komutanlığı yetkilileri, şehidin Bahçelievler Mahallesi'nde ikamet eden ailesine şehadet haberini verdi. Askerler tarafından şehidin baba evine Türk bayrağı asıldı.

Anne Hava ve baba Mehmet Yaşar, oğullarının şehit olduğunu öğrenince büyük üzüntü yaşadı. Şehidin eşi Canan Yaşar sinir krizleri geçirirken, olay yerinde 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak teselli edilmeye çalışıldı.

Bu arada, şehidin küçük kardeşi Şükrü Yaşar, Afyonkarahisar'da bulunun diğer kardeşi Ersin Yaşar'ı cep telefonuyla arayarak şehadet haberini verdi.

Şehidin 8 yaşında Ecrin ve 1,5 yaşında Melek isminde 2 kız evladının olduğu öğrenildi.

Şehidin babası Mehmet Yaşar, "Oğlumla dün telefonla görüştüm. Bir süre sohbet ettik. Bana "ben Şemdinli'ye gideceğim, telefonum kapalı olacak merak etmeyin" dedi. Bugün şehadet haberi verilmeden bir kaç saat önce telefonla oğlumu yine aradım. Telefon çaldı, ama telefonu açmamıştı. Demek ki o sırada çatışmadalardı. Vatan sağ olsun" dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel ve AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, şehidin baba evine gelerek, aileye taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit Hasan Yaşar'ın yarın ikindi namazını müteakip toprağa verileceği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber