Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mayıs 2017 - 12:00 Yorum: 0

Kütahya’ya yüksek kalitede mesire alanı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğünce (OGM) Kütahya'da Porsuk B Tipi Mesire alanının bakımının yapılarak, yüksek kalite standartlarıyla...

Kütahya’ya yüksek kalitede mesire alanı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğünce (OGM) Kütahya'da Porsuk B Tipi Mesire alanının bakımının yapılarak, yüksek kalite standartlarıyla vatandaşların yeniden hizmetine sunulacağı bildirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü vatandaşların şehrin gürültüsünden uzaklaşıp, tabiatla bütünleşmesini sağlayan mesire alan çalışmalarını bütün yurtta sürdürüyor. Bu kapsamda Kütahya'da Porsuk B Tipi Mesire alanının bakımı yapılarak, yüksek kalite standartlarıyla vatandaşların yeniden hizmetine sunulacak. Mevcut mesire alanında bakım için yapılan ön incelemelerde, saha içerisindeki yolların tamamı kontrol edildi. Karayolu geçiş iznine konu olan mesire yeri giriş bölümü ve yol güzergâhı yeniden belirlendi. İncelemelerde enerji nakil hattı ve aydınlatma alt yapı tesisleri de ayrıca kontrol edildi. Su isale hattı, su deposu, su ana kaynağı yerinde tespit edilerek mesire alanı içerisindeki çeşmelerin konumlandırılması tekrar yapıldı. Yapılan incelemelerin yanı sıra mesire alanında kır lokantası, mescit, büfe ve kamelyalar gibi yapılacak tesis projeleri de değerlendirilerek, söz konusu işlerin mesire alanındaki yerleri saptandı.

"Vatandaşlarımızı Temiz Havayla Buluşturacağız"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Porsuk B Tipi Mesire Alanı'nın Kütahya'lıların uğrak yeri olacağına dikkat çekerek "Vatandaşlarımız burada aileleriyle birlikte şehrin keşmekeşliğinden uzaklaşıp, tabiatın kucağında huzur bulacak. Vatandaşlarımızın konforlu anlar yaşayabilmesi için tesislerin yapımını da sürdürüyoruz. Bakanlık olarak görevlerimizden birisi de vatandaşlarımızı rahat ve temiz havayla buluşturmak. Bu konudaki çalışmalarımız devam edecek" ifadelerini kullandı. (EFE)

Kütahya’ya yüksek kalitede mesire alanı

Kütahya’ya yüksek kalitede mesire alanı

Kütahya’ya yüksek kalitede mesire alanı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber