Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Nisan 2014 - 18:33 Yorum: 0

Kutlu Doğum Haftası

MUŞ (AA) - Varto İlçe Müftüsü Mehmet İzci, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında hasta ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi.14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası...

Kutlu Doğum Haftası

MUŞ (AA) - Varto İlçe Müftüsü Mehmet İzci, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında hasta ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Varto Devlet Hastanesine beraberindeki din görevlileriyle giden müftü İzci, Hasta Bakım Hizmet Müdürü Mehmet Yıldız'i ziyaret etti.

Yıldız'a gül ve davetiye takdim eden İzci, tüm hastane personelini ilçede düzenlenecek olan kutlu doğum etkinliklerine davet etti.

Daha sonra hastanenin bütün birimlerini dolaşan İzci, doktor ve personellere gül dağıtıp hastaları ziyaret etti. Ziyaret sonrası gazetecilere açıklama yapan İzci, "Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle hastanemiz doktorlarını, hastalarımızı, çalışan personelimizi ziyaret ettik. Hafta dolayısıyla ziyaretlerimizin başlangıcı hastalarımıza olmalıdır ki onlar da gördüğümüz halsizliğin bizlerde olmadığına şükretmeliyiz" diye konuştu.

İzci, daha sonra beraberindeki heyetle ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşlara gül hediye ederek, hafta sonu kültür merkezinde düzenlenecek olan programa davet etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber