Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Nisan 2014 - 13:28 Yorum: 0

Kutlu Doğum Haftası

AMASYA (AA) - Taşova'da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğü ve Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından program düzenlendi.Müftülük konferans salonunda düzenlenen...

Kutlu Doğum Haftası

AMASYA (AA) - Taşova'da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğü ve Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından program düzenlendi.

Müftülük konferans salonunda düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Programda Kur'an-ı Kerim tilaveti sunuldu.

İlçe Müftüsü Harun Yılmaz, Kutlu Doğum Haftası'nın hem ülkede hem de ülke dışında en güzel şekilde icra edildiğini vurguladı. 

Program ilahi ve şiirlerin okunması, düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ve Amasya  Müftüsü İsmail İpek tarafından verilen "Peygamberimiz, Din ve Samimiyet" konulu konferansın ardından son buldu.

Programa Kaymakam Engin Uysal, Garnizon Komutanı Üsteğmen Alper Soner Serin, Belediye Başkanı Bayram Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Tekin Sobacı, kurum amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber