Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...01:00 Karabük’te bıçaklı kavga: 3 yaralı00:59 İntihar etmek için 4’üncü kattan atlayan şahıs, başka bir kişinin üzerine d...00:57 Kuyumcu soygunuyla ilgili Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama00:52 Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor00:17 Malatya’da iş yerine silahlı saldırı: 1 yaralı00:09 Başkan Önsay, “İlk Evim Arsa” projesi hakkında açıklamalarda bulundu00:05 Kuşadası’nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı23:58 Siber polislerinden şehit ve gazi çocuklarına anlamlı etkinlik23:38 Elazığ’da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05" operasyonu23:37 Tartıştığı yabancı uyruklu şahsı öldüren adam tutuklandı23:36 Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 1 milyon 260 bin TL dolandırdılar
Yerel 19 Nisan 2014 - 12:08 Yorum: 0

Kutlu Doğum Haftası

Hizan İlçe Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında "Din ve Samimiyet" konulu konferans düzenledi

Kutlu Doğum Haftası

BİTLİS (AA) - Hizan İlçe Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında "Din ve Samimiyet" konulu bir konferans düzenledi.

İlçe Kültür Merkezinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan konferans, İmamı Gazali Camisi İmam Hatibi Mehmet Şah Akgül'ün 'Kur'an-ı Kerim okumasıyla devam etti.

İlçe Müftüsü Tahir Erçin, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bu yıl Kutlu Doğum Haftası kutlamalarında "Din ve Samimiyet" temasını seçtiğini ve etkinliklerin bu kapsamda düzenlendiğini belirtti.

Erçin, "İslamı kabul eden her insan, Allah'a iman ve kulluk, Kur'an'a tabi olma, Hz. peygamberi örnek almak, yöneticilere karşı hakkı söyleme ve toplumsal görevlerini yerine getirme, sınıf ve statü farkı gözetmeksizin bütün Müslümanların ve hatta bütün insanların haklarına riayet etme gibi konularda ciddi bir samimiyet sınavına tabi tutulmuştur" dedi.

İhlas ve samimiyetin dinin özü ve dindarlığın hulasası olduğunu, bütün ibadetlerin her türlü riya ve gösterişten arındırılıp Allah rızası için yapılması anlamına geldiğini aktaran Erçin, tüm Müslümanların Kutlu Doğum Haftası'nı kutlayarak, düşünce ufkuna yeni pencereler açmasını diledi.

Kürtçe ilahi ve dualar okundu. Konferansa katılan vatandaşlara, Kur'an-ı Kerim ve dini içerikli kitaplar dağıtıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber