Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Nisan 2015 - 20:33 Yorum: 0

Kutlu Doğum Haftası

KONYA (AA) - Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kulu’da "Gül Peygamberi Hz. Muhammed'in (s.a.v) Doğum Yıl Dönümü Kutlama Programı'' düzenlendi.Canımana Köyü Yardımlaşma Dayanışma...

Kutlu Doğum Haftası

KONYA (AA) - Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kulu’da "Gül Peygamberi Hz. Muhammed'in (s.a.v) Doğum Yıl Dönümü Kutlama Programı'' düzenlendi.

Canımana Köyü Yardımlaşma Dayanışma Kalkındırma ve Yeşillendirme Derneği tarafından düzenlenen etkinlik Mahalle meydanında bulunan cami bahçesinde gerçekleştirildi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, ilahiler okundu. 

Konuşmacı olarak programa katılan Prof. Dr. Hayrani Altıntaş, Hz. Muhammed'in doğumundan ölümüne kadar insanlığa vermiş olduğu hizmetler ve güzel ahlakı ile örnek bir insan olduğunu söyledi.

Hz. Muhammed'in yaşayış tarzı ile insanlığa örnek olduğunu ifade eden Altıntaş, Hz. Muhammed'in güzel ahlakı ve hayatı konusundan dinleyicilere bilgiler verdi.

Programa Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Müftüsü İbrahim Kacaroğlu, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber