Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 29 Nisan 2015 - 14:53 Yorum: 0

Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Genç Memur-Sen Malatya Teşkilatı Kutlu Doğum Haftası Etkinliği Düzenledi

Kutlu  Doğum Haftası Etkinliği

MALATYA - Genç Memur-Sen Malatya Teşkilatı  Kutlu  Doğum Haftası Etkinliği Düzenledi

Belediye konferans salonunda düzenlenen etkinlik büyük bir çoşku içinde kutlandı.

Kutlu doğum programına Genç Memur-sen Malatya İl Başkanı Oğuz GÜÇLÜ, Memur-Sen’e bağlı hizmet kollarının başkanları, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinliğin açılışında  konuşan Genç Memur-Sen Malatya İl Başkanı Oğuz GÜÇLÜ: ‘’Peygamberimiz insanları aldatmaya yönelik hiçbir iş yapmamıştır, o hiç yalan söylememiş insanların mallarına el uzatmamış haksız yere cana kıymamıştır.’’dedi.

Güçlü; ‘’Bizler İslam dininin yaşantıya aktarılış şeklini, dünyada yaşantımızı nasıl şekillendireceğimizi rabbimizin razı olacağı olacağı bir hayatı yine O’nun sünnetinden öğrenmekteyiz.Peygamberimizin sünnetinin hayatımızda yol gösteren bir kandil olması dileklerimle kutlu doğumun hepimize güzellikler getirmesini temenni ediyor ve Genç Memur-Sen Malatya Teşkilatı adına hepinizi saygıyla selamlıyorum.diyerek’’ sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından etkinlik; 7 yaşında ki Hüseyin Özbay’ın fetih suresini ezbere okuması, Şiir Dinletisi, Orotoryo ve  Peygamber sevgisini anlatan Tiyatral gösteriyle devam etti. Program  İnönü Üniversitesi Öğretim Görevlisi  Doç. Dr. Abdullah Çolak’ın

‘’Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı’’ İsimli Konferansıyla son buldu.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber