Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Nisan 2015 - 12:18 Yorum: 0

Kutlu Doğum Haftası'na doğru

Peygamber Sevdalıları Platformu, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Kızıltepe'de çeşitli etkinlikler düzenleyecek

Kutlu Doğum Haftası'na doğru

MARDİN (AA) - Peygamber Sevdalıları Platformu, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Kızıltepe'de çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Peygamber Sevdalıları Platformu'nun, Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında 5 Nisan Pazar günü Kızıltepe Otogarı miting alanında program düzenleyeceği belirtildi.

Çalışmalar hakkın da bilgi veren Platform yetkilileri, Kızıltepe’deki tüm halkı davet edecekleri program için ilçenin değişik yerlerinde 2 bin afiş asıldığını, ilahilerin seslendirildiği 10 bin CD ile 10 bin broşürü esnaf ve evlere dağıtılacağını bildirdi.

Ayrıca, Cumartesi ve Pazar günü öğleye kadar anons aracıyla Kızıltepe ilçe merkezi ile tüm mahalleler dolaşılarak etkinliğe katılması için halkın davet edileceği kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber